Koncert med Ellie

Ellie i Vinding Forsamlingshus

Fredag den 26. januar 2018 kl. 19.30

Billetpris kr. 100,- ved bestilling på nettet.

Du kan bestille ved at trykke på dette link

Kan også købes i døren for kr. 110,-

Vi åbner dørene kl. 19.00

Ellie” er et nyt ungt dansk band med godt et halvt år på bagen. Bandet spiller selvkomponerede numre, som trækker tråde til genrer som americana, singer-songwriter, folk, soul og indie.

Selv om ingen af de fire musikere i ”Ellie” var født, da skelsættende kunstnere som for eksempel The Band og Neil Young begyndte at sætte deres markante præg på 1960’ernes og 1970’ernes musikalske landkort, er der et klart slægskab både tekst- og lydmæssigt.

Ellie’s” musik er først og fremmest meget melodisk, og den har klart fokus på den jordbundne og organiske lyd, som netop ovennævnte to eksempler er eksponenter for. Samtidig mikser bandet både lydflader og melodik fra blandt andet soul-, folk- og indiegenrerne ind i deres repertoire.

Dermed bliver musikken udtryk for en moderne smeltedigel baseret på bandets intense tekster, hvor sanger Morten Runes rå og altid meget nærværende vokal tager publikum med på en rejse gennem både det smertelige og eftertænksomme, såvel som det forløsende og oplivende. En koncert med ”Ellie” er altid en oplevelse helt for sig selv!

Efter en periode med intensiv sangskrivning i en kælder et sted på den midtjyske hede samt en række koncerter, blandt andet som opvarmning for det amerikanske ikon Guy Forsyth på netop NyV58, er ”Ellie” i den grad klar til for alvor at give sit bidrag til nutidens danske musikscene.

Ellie” er:

Morten Rune: Vokal og guitar – Michel Smedegård Boysen: Guitar, mandolin m.m. og vokal – Christian Pedersen: Bas og vokal – Jonas Kardyb Nicolaisen: Trommer og vokal.

Comments are closed.