Koncert med Lyt

Lyt – sange der kan mærkes – I Vinding den 14. januar 2020

Om koret

Lyt er et rytmisk a cappella-kor, hvis repertoire præges af bløde samklange, smukke melodier og stærke tekster fra danske og skandinaviske sangskrivere. Sangene skal, som korets navn slår fast, netop lyttes til og mærkes, mens de sniger sig ind i øregangen og finder vej helt ind i hjertekulen. 

Det aarhusianske kor har bl.a. optrådt som backing for Tina Dickow, Thomas Buttenschön, Kajsa Vala og In Lonely Majesty og turneret i Danmark og Tyskland.

Til koncerter med Lyt vil publikum kunne opleve sange som Marie Keys rammende ”Landet”, Julie Marias opløftende ”Kom”, Hannah Schneiders energiske ”Dreaming Kind”, Teiturs længselsfulde ”Amanda’s Dream”, Auroras dramatiske ”Queendom” og Oh Lands tankevækkende ”I Will Love You Better”.

Du kan opleve det fantastiske kor i Vinding Forsamlingshus den 14. januar 2020 kl. 19.30. Billetter koster kr. 100,- inkl. kaffe og kage. Døren åbnes kl. 19.00 – Billetter købes via dette link

Bølle Bob

Køb billet til Vinding Børneteaters opsætning af Gunnar Geertsens Bølle Bob.

Hvem husker ikke Bølle Bob og alle hans finurlige påfund og alle de skønne sange i Gunnar Geertsens fortælling om Bølle Bob. Han er en rigtig skarnsknægt – eller er han? De voksne i byen har i hvert fald vedtaget, at han er, og han får skyld for alt, også det, han aldrig har gjort. På bunden er han dog en god dreng, der forstår at få børnene til at arbejde sammen – selv børsterne og den nye dreng Leslie og Sally, der ellers føler sig meget moden og højt hævet over de ”barnlige” kammerater.

Da døgnkioskejer Blom har vilde planer om at bygge et parkeringshus lige der, hvor Valde Underbid bor midt i alt sit hyggelige rod, og hvor børnene ynder at holde til efter de kedelige timer i skolen med snakkemaskinen fru Basse, tager børnene affære med Bølle Bob i spidsen og klarer paragrafferne.

Bob: Lige meget, hvad du foretager dig, Lisemette, så synes alle, du er sød, Og lige meget, hvad jeg laver, så synes alle, jeg er fræk. Sådan er det bare.

Bob er en rod, han er lærerens skræk,
hele byens bølle, han er hurtig og fræk,
vi griner altid af ham når det rigtig går løs,
hver gang han åbner munden, så blir lær’en nervøs.

Glæd jer til fredag den 15. november kl. 17.00, hvor Vinding Ungdomsmusical opfører Bølle Bob i Vinding Forsamlingshus.

Efter stykket er der spisning, hvor menuen står på burgere i forskellige afskygninger.

Drikkevarer købes i baren

Pris for teater og spisning: Kr. 100,- for voksne. Børn fra 4-16 år betaler 50 kr.

Pris for teater: Kr. 40,- for voksne. Børn fra 4-16 år betaler 20 kr.

Tilmelding til spisning senest den 12. november

Køb af billetter på dette link til den 12. november.

Søndag den 17. november opføres stykket kl. 14.30 pris 50 kr. med kaffe og kage. (betales ved indgang)

Nalle And His Crazy Ivans feat. Søren Rislund

BLUES & ROOTS MUSIC I SIN RENESTE OG ÆDLESTE FORM I VINDING FORSAMLINGSHUS

Fredag den 3. maj kl. 19.30

Der lagt i ovnen til en af de svedigste og mest bevægende oplevelser, som den danske bluesscene har at byde på.

Nalle med den smukkeste og mest følsomme soulstemme på denne side af Mississippi-bæltet!, er omgivet af musikerne, Ivan Sand (guitar) og Henning Kaae (guitar) der begge skærer ind til benet, og storswinger hele vejen ned til tåspidserne når Nalle Sings His Blues.

Søren Rislund købte sin første mundharmonika (brugt) i starten af 1960erne, da en livslang kærlighed til bluesmusikken havde fået tag i ham. Siden henslæbte han 40 år med at levere gode og kvalificerede grin til danskerne i komikerduoen Monrad & Rislund. Men blues-harpen var med ham hele vejen, og her i 2017 nyder han til overmål at levere den, hvor den virkelig passer og værdsættes: Hos Nalle & His Crazy Ivans… Glæd jer!.

Pris pr. billet kr. 195,- + gebyr på 4,75 ved køb på nettet – du kan bestille her

Pris med 3 snitter (serveres i pausen) kr. 245,- + gebyr på 4,75 ved køb på nettet – du kan bestille her

Pris uden snitter ved køb i indgang kr. 230,-

Dørene åbnes kl. 19.00

Rosendal Under Cover

Café hygge aften i Vinding Forsamlingshus

Fredag den 8. februar kl. 20.00

Musik og hygge med

Rosendal Under Cover

To lokale musikere fra Bryrup som kommer og underholder med deres cover numre af forskellige populære kunstnere.

Vi åbner dørene kl. 19.30

Der vil være mulighed for at købe drikkevarer i baren

Entre kr. 50,- som betales ved indgangen

Vel mødt

Winding High

Winding High

I Vinding Forsamlingshus fredag den 30. november 2018

Vinding Ungdomsmusical opfører stykket

”Winding High”

Kl. 18.00  stykket opføres

Herefter vil der være spisning for hele familien.

 

Hvem husker ikke Grease  med John Travolta og Oliver Newton Johns forrygende  firser -fortolkning af ungdommelig kærlighed, forelskelse, svigt og genforening , gruppepres og – påvirkning af det enkelte individ. Og med masser af sang og dans.

Og nu kan det alt sammen genopleves i Vinding forsamlingshus hvor Vinding Ungdomsmusical (tidligere Vinding børneteater)opfører stykket Winding High – et stykke, som de to dygtige 9. klasses elever Amalia Hjort og Malte Haudrum har sammensat med inspiration fra Grease.

Der har virkelig været gang i Vinding forsamlingshus hver onsdag eftermiddag og aften hele efteråret, hvor de 13 dygtige skuespillere fra Vinding og Bryrup har øvet og  ageret og bare givet den gas. De er alle i alderen 11 – 15 år, og så engagerede og dygtige unge mennesker skal der ledes længe efter. De kan spille og pjatte, de kan synge og kan danse – ja, de vil og kan det hele! Den har fået på alle tangenter, og flere gange har de unge mennesker været ved at give de ikke mindre end 5 instruktører baghjul med deres kunnen og deres iver.

Mange forældre har stået kvart over ni og trippet for at få ungerne med hjem i seng, men Vinding Ungdomsmusical er blevet den aktivitet, man ikke vil hjem fra!! Så ofte er klokken blevet endnu mere, inden vi har kunnet lukke og slukke.

Glæd jer til fredag den 30. november kl. 18.00, hvor Vinding Ungdomsmusical opfører Winding High i Vinding Forsamlingshus.

Efter stykket er der spisning, hvor menuen står på burgere i forskellige afskygninger.

Drikkevarer købes i baren

Pris for teater og spisning: Kr. 100,- for voksne. Børn fra 4-16 år betaler 50 kr.

Pris for teater: Kr. 40,- for voksne. Børn fra 4-16 år betaler 20 kr.

Tilmelding til spisning senest den 27. november

Billetter købes via dette link

Vel mødt!

 

Hyggeaften med Old Boys Big Band og onkel Hans

Old Boys Big Band i Vinding Forsamlingshus

Mandag den 5. november 2018 kl. 18.00

Billetpris kr. 75,- inkl. spisning

Du kan bestille billetter via dette link

Vi åbner dørene kl. 17.45

 

Kom ned til en hyggelig og afslappet øveaften med Old Boys Big Band. Onkel Hans og band krydrer den musikalske aften med små historier og information om instrumenter og hvordan hele teknikken er skruet sammen og styres fra en lille iPad. Hør om de forskellige numre og udfordringerne der ligger i dem rent spillemæssigt.

Vi starter aftenen med spisning kl. 18.00

Menu: Kulsvierens Oksespand og i pausen er der kaffe og kage.

Der er mulighed for at købe drikkevarer i baren.

Kl. 19.30 til ca. 21.30 ligger resten aftenen i hænderne på OBB

Vel mødt

Vinding Musik- og Kulturforening.

 

Koncert med Ellie

Ellie i Vinding Forsamlingshus

Fredag den 26. januar 2018 kl. 19.30

Billetpris kr. 100,- ved bestilling på nettet.

Du kan bestille ved at trykke på dette link

Kan også købes i døren for kr. 110,-

Vi åbner dørene kl. 19.00

Ellie” er et nyt ungt dansk band med godt et halvt år på bagen. Bandet spiller selvkomponerede numre, som trækker tråde til genrer som americana, singer-songwriter, folk, soul og indie.

Selv om ingen af de fire musikere i ”Ellie” var født, da skelsættende kunstnere som for eksempel The Band og Neil Young begyndte at sætte deres markante præg på 1960’ernes og 1970’ernes musikalske landkort, er der et klart slægskab både tekst- og lydmæssigt.

Ellie’s” musik er først og fremmest meget melodisk, og den har klart fokus på den jordbundne og organiske lyd, som netop ovennævnte to eksempler er eksponenter for. Samtidig mikser bandet både lydflader og melodik fra blandt andet soul-, folk- og indiegenrerne ind i deres repertoire.

Dermed bliver musikken udtryk for en moderne smeltedigel baseret på bandets intense tekster, hvor sanger Morten Runes rå og altid meget nærværende vokal tager publikum med på en rejse gennem både det smertelige og eftertænksomme, såvel som det forløsende og oplivende. En koncert med ”Ellie” er altid en oplevelse helt for sig selv!

Efter en periode med intensiv sangskrivning i en kælder et sted på den midtjyske hede samt en række koncerter, blandt andet som opvarmning for det amerikanske ikon Guy Forsyth på netop NyV58, er ”Ellie” i den grad klar til for alvor at give sit bidrag til nutidens danske musikscene.

Ellie” er:

Morten Rune: Vokal og guitar – Michel Smedegård Boysen: Guitar, mandolin m.m. og vokal – Christian Pedersen: Bas og vokal – Jonas Kardyb Nicolaisen: Trommer og vokal.

Folk og røvere i Kardemomme By

Premiere på årets Børneteater

I Vinding Forsamlingshus fredag den 24. november 2017

Vinding Børneteater opfører stykket

”Folk og røvere i Kardemomme By”

efter den velkendte børnebog af samme navn

fra 1955 skrevet af den norske forfatter, Torbjørn Egner.

Herefter vil der være spisning for hele familien.

Kl. 17.30 Børneteater opfører stykket

 

Handlingen foregår i den hyggelige Kardemomme By, hvor der skal afholdes den årlige Kardemommefest med sang og dans. I stykket møder vi de herlige og skøre personer som Gamle Tobias i Tårnet, politimester Bastian, sure Frøken Tante Sofie, de tre røvere Kasper, Jesper og Jonathan, bageren og slagteren og barberen, Tommy og Lille Kamomilla. Alle i byen kender hinanden og bekymrer sig om hinanden, og skønt de tre røvere er temmelig upopulære i starten på grund af deres røverier, og frygtede, fordi de har en løve i røverhulen, ender de med at vise deres gode hjerter og slukke ildebranden i Gamle Tobias’ tårn, hvorefter de optages i byen som hæderlige borgere.

Glæd jer til at se stykket og genhøre de mange sange bla. Vi lister os af sted på.. og Papegøjen fra Amerika o.m.a.

Efter stykket er der spisning klokken 19.00

Menu: Lasagne og “Alpølso”, kaffe med småkager

Drikkevarer købes i baren

Pris for teater og spisning: Kr. 100,- for voksne. Børn fra 4-16 år betaler 50 kr.

Pris for teater: Kr. 40,- for voksne. Børn fra 4-16 år betaler 20 kr.

Tilmelding til spisning senest den 21. november

Billetter købes via dette link

 

Souvenirs

Souvenirs i Vinding Forsamlingshus

Fredag den 15. september kl. 19.30

Billetpris kr. 185,- ved bestilling på nettet

Du kan bestille på nettet ved at trykke på dette link

Kan også købes i døren for kr. 200,-

Vi åbner dørene kl. 19.00

 

Sofie Bonde sang og guitar Nils Torp guitar Klaus Pindstrup violin

Sofie Bonde er af flere blevet kaldt det kvindelige svar på Niels Hausgaard. Med jysk lune og
pokerfjæs snakker hun om emner som overproduktion af ørevoks, reinkarnation og spiselige
insekter. Og tingene tager sig anderledes ud fra en kvindes synspunkt, end vi er vant til at høre
dem. Og med Nils Torp’s ligeledes ret overraskende guitarspil og Klaus Pindstrup’s virtuose violin
tager musikken konstant nye drejninger.

I foråret 2016 udgav Souvenirs en ny cd, “Tangopartner”, hos ArtPeople. Teksterne er
skrevet i samarbejde med forfatteren Lone Hørslev. En munter sangcyklus, som beskriver
en 37-årig kvinde. Hun står i lidt af en krise. Hun har sådan set alt; en høj uddannelse, et
velbetalt job og hun ser godt ud. Hun har bare ingen kæreste og heller ingen børn. OK, hun
går til spansk om tirsdagen, og dér bager hun på sin sidemand. Men det er så nyt endnu.

Souvenirs slog igennem i 1994 med sange som “Han tog et nattog”, “Jeg troed’ du var hos Mikael”,
“I et sommerhus” og “Jeg hader Susanne”. Torp var med i det legendariske band KLICHE.

Med udgangspunkt i landsbyen Suldrup i Himmerland har gruppen formået at gøre sig til talsmænd
for livet i provinsen uden at snobbe hverken op – eller nedad. Og deres tekstunivers er præget af
en lun og underspillet solidaritet med såkaldt almindelige danskere – der jo sjældent er så
almindelige endda.

Vel mødt i Vinding Forsamlingshus

Burgårdevej 27, Vinding

8654 Bryrup

The Ringos

The Ringos – 3 års fødselsdagskoncert i Vinding Musik- og Kulturforening

Fredag den 28. april kl. 18.00

Vinding Musik- og Kulturforening fejrer 3 års fødselsdag med et brag af en koncert med The Ringos

The Ringos:

Beatles og anden god musik til det hele……

”LOVE ME DO!” – ”HELP!” – ”COME TOGETHER!” – “GET BACK!”

Opfordringerne, sangene og stemningerne er de samme som dengang i 60’erne!

Og tonerne og melodierne er de samme som dengang da 4 langhårede drenge fra Nordvestengland skabte røre og hysteri, – men også respekt og stor kunst! – med deres musik på scenen og på plade.

The RINGOS er 5 musikglade gutter der er mødtes på tværs af Nordsøen: – Anders, Steen og Henrik fra øst, og Andy og Iain fra vest – , for at være sammen om spille melodierne, synge sangene, – og finde stemningen!

60’er koncert med middag:

3 retters menu:

Forret – Rejecocktail

Hovedret – Oksesteg stegt som vildt med Waldorfsalat

Dessert – Citronfromage

Kaffe og småkager

Samlet pris med middag og koncert 250 kr.

Du kan bestille billetter ved at klikke HER